2021. október 28., csütörtök

Magányos vándorlás mérföldeken át (Lelki vándorúton) - joglejárt ritkaság! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez! Boltban már nem kapható, joglejárt ritkaság!
Hang (borító alapján): kínai, olasz, spanyol
 Felirat (borító alapján): magyar,  angol, arab, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, török
Magányos vándorlás mérföldeken át  (Lelki vándorúton)
(Qian li zou dan qi (Riding Alone for Thousands of Miles))
Rendező:  Yimou Zhang
Szereplők:  Ken Takakura, Kiichi Nakai, Shinobu Terajima  
Leírás:
A Hős és a Repülő tőrök klánja elismert rendezője, Zhang Yimou varázslatos és megindító utazásra invitál Kína szívébe.
Amikor Takata Gou-ichi (Takakura Ken) megtudja, hogy elhidegült fia, Ken-ichi (Nakai Kiichi) halálosan beteg, azonnal hozzá siet. Ken-ichi azonban nem hajlandó találkozni vele. Ken-ichi felesége, Rie (Terajima Shinobu) apósa csalódottságát látva egy videokazettát ad neki, hogy segítsen közelebb kerülnie a fiához. A felvételen elhangzik egy ígéret és Takata hosszú útra indul, hogy beváltsa azt, így bizonyítva apai szeretetét. Vándorlása során különös idegenekkel találkozik, felfedezi az emberi jóságot… és az otthon melegét, amelyről azt hitte, régen elveszett.
Extrák:
Így készült
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 20:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése