2020. május 30., szombat

Gránát fülbevaló, szív (302) - Jelenlegi ára: 1 100 Ft


Gránát fülbevaló. Az akasztó antiallergén fémből készült, fémérzékenyek is hordhatják.
Gyöngyök átmérője: 9 - 8 - 6 - 4 mm
Teljes hossza: 6 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült.
Gránát
Jellegzetességei: A gránát hatékony energia feltöltő és – regeneráló. Tisztítja és újra energiával telíti a csakrákat. Újjáéleszti, tisztítja és egyensúlyba hozza az energiát, és higgadtságot vagy szenvedélyt hoz; attól függően, hogy mire van szükség. Azt tartják róla hogy képes elriasztani a közeledő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordták magukkal. A gránát a legnagyobb mennyiségben előforduló kövek közé tartozik. Különböző fajtái vannak, attól függően, hogy milyen ásvány alkotja; s mindegyiknek egyedi tulajdonságai vannak az általános jellegzetességek mellett.
A gránát felébreszti a szerelmet és a ragaszkodást. Egyensúlyban tartja a szexuális vágyat, és mérsékli az emocionális diszharmóniát. A vörös gránát különösen serkenti az irányított kundalini energia felemelkedését, és növeli a szexuális potenciát. Ez az elkötelezettség egyik köve.
A gránátnak nagy hasznát vesszük krízisben. Különösen kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget, vagy amikor az élet darabjaira hullik szét, vagy trauma következik be. Fokozza, aktivizálja és erősíti a túlélési ösztönt; bátorságot és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. A gránát hatására a válság kihívásba fordul át. Nehéz időkben biztosítja a közösség támogatását.
Szoros kapcsolatban áll az agyalapi miriggyel; elősegíti a mindenre kiterjedő tudatot és az előző életek felidézését. Aktivál más kristályokat, erősíti a hatásukat. Tisztítja a negatív csakraenergiát.
A négyzetesen metszett gránátokról azt tartják, hogy üzleti ügyekben sikert hoz.
Pszichológiailag: a gránátok pontosabbá teszik önmagunk és mások megfigyelését. Lebontják a milyen belénk ivódott viselkedésmintákat, amelyek tovább már nincsenek hasznunkra; segítenek el kerülni a nézetkülönbségeket vagy a nem tudatosan gerjesztett szándékos ellenkezést.
Mentálisan: megkönnyíti a haszontalan, elavult vagy régi ötletek elvetését.
Érzelmileg: a gránát megszünteti a gátlásokat és a tabukat. Megnyitja a szívet, és önbizalommal ruház fel.
Gyógyhatása: A gránát regenerálja a testet. Serkenti az anyagcserét. Gyógyítja a gerincet és a sejtek rendellenességeit; tisztítja és újra energiával tölti fel a vért, a szívet és a tüdőt; és megújítja a DNS-t. Elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok hasznosítását.
Alkalmazása: Viseljük a fülben, az ujjon, vagy a szív fölött, a bőrrel érintkezve! Gyógyítás céljából tegyük a bőrre a megfelelő testrésznél! Az előző életek előhívásához: tegyük a harmadik szemre!
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2020-05-31 05:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése