2020. május 28., csütörtök

6 nap Bad Karlshafen, Hessen, Németország Zum Schwan Kastelyszálló 2 fő reggelivel - Jelenlegi ára: 38 500 Ft


ZUM SCHWAN Kastélyszálló BAD KARLSHAFEN -Hessen, Németország
Hotel zum Schwan
Conradistr. 3-4
34385 Bad Karlshafen
6 nap 2 fő részére reggelivel
BAD KARLSHAFEN-HESSEN TARTOMÁNY -NÉMETORSZÁG
A hugenotta kisváros három tartomány Hessen, Niedersachsen es Nordrhein-Westfahlen határán terül el.
A Németország szívében elhelyezkedő Hessen a nyaralási programok egész skáláját kínálja látogatói számára. A kultúra szerelmesei, az éjszakai élet kedvelői és a kirándulni vágyók is könnyen megtalálják a számukra megfelelő programot.
Messzemenően hamisítatlan természeti tájak jellemzik különösen Hessen északi részét – a Grimm testvérek szülőföldjét NordHessent. Igazi fénypont a Kellerwald-Edersee nemzeti park, amelynek lábánál terül el Németország egyik legnagyobb mesterséges tava, az Edersee, egy igazi paradicsom a vízisport-rajongóknak. De a Hohe Meiß ner, a hegy amelyen Grimm Holle anyója lakott, vagy a sababurgi őserdő a Reinhardswaldan is a kirándulók Mekkájának számít. Az észak-hesszeni metropolisz, Kassel, különösen a művészet szerelmesei körében szerzett nevet magának.
Bad Karlshafen- Kassel 45 km
Az utalvány tartalma 2 személy részére :
6 nap 5 éjszaka szállás
svédasztalos reggeli
Welcome drink 2 fő részére a szálloda bárjában, élő zongoraszóval egyedi klasszikus hangulatban
Igénybe vehető vasárnap-péntek közt, előre egyeztetett időpontban, foglaltság függvényében, kivéve ünnepnapok. Az utalvány 2 évig érvényes.
A helyszinen IFÁ-t kell fizetni, foglalásban segitek.
 
Kiegészitő ajánlatunk az Ön számára:
Érdeklődjön ínyenc-hetünk iránt a félpanziós ellátás ( vacsora 59, 90 euró/6 nap/fő) keretén belül és fogyassza élvezettel a
naponta változó hideg / meleg ételbüfénk kínálatát csodálatosan szép Rokoko-éttermünkben, a kerti szobában vagy a Cafe Stunz-ban.
Örömmel ajánljuk Önnek "italbérletünket", amely naponta 15. 00 és 22. 00 óra között téritésmentes italfogyasztásra jogositja Önt, ára 69 euró 6 nap/fő.
 
Bad Karlshafen
Panorama Weser-Skywalk
Általános
étterem, házi kedvenc bevihető, bár, kert, terasz, ingyenes parkolás, lift, expressz be- és kijelentkezés, széf, poggyászmegőrzés
 
Szolgáltatások
Szobaszerviz, tárgyalás/bankett lehetséges, mosoda, vegytisztítás, reggeli a szobában, vasalási szolgáltatás, internet, kerékpárkölcsönző, cipőtisztítás, csomagolt ebéd, autókölcsönző, utazásszervezés, fax/fénymásolás, jegyiroda
 
 
 
Kassel a palotakertek városa
a Kasselbe látogató turisták a fantasztikus barokk park, a múzeumok és műemlékek képében bőségesen felfedezhetik a múlt nyomait. A 200 ezer lakosú Kassel Németország legzöldebb városa, Európában talán itt található a legtöbb palotakert. A Fulda-folyó partján fekvő város Hessen tartomány gazdasági, közigazgatási és kulturális központja, mely hosszú és fordulatos múltra tekint vissza, Németországon kívül azonban a legtöbben mégis csak egyetlen fogalmat tudnak hozzá kapcsolni, mégpedig a Grimm-meséket. Kassel neve egybeforrt a Grimm-testvérek nevével, akik itt éltek és itt írták meg meséik többségét is. Róluk a Grimm Múzeumban lehet többet megtudni.
Legfontosabb látnivalói: Wilhelmshöhe kastélypark, Herkules szobor, Grimm-testvérek Múzeuma, Fridericianum Múzeum, Ballhaus, Löwenburg kastély, Természettudományi Múzeum, Mese-útvonal, Murhardsche könyvtár.
 
Löwenburg at Bergpark Wilhelmshöhe
 
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 38 500 Ft
Az aukció vége: 2020-05-29 03:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése