2020. március 27., péntek

Macaudio PrivatEar,Hordozható sztereó hangszóró Bluetooth támogatás-LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (112) - Jelenlegi ára: 9 9

Vedd a nyakadba a várost és a MAC Audio PrivatEar hordozható sztereó hangszórót! Ha nem akarod, hogy teljesen kizárd a világot magadkörül - mint egy fej- fülhallgatóval -, ha kényelmetlen a fejen, fülben hordott eszközök, akkor válaszd a MAC PrivatEar hangszórót. Könnyű, felxibilis és kényelmes viselet, ami jól illeszkedik a nyakhoz és vállhoz. Diszkrét hangzás, mely a Bluetooth (5. 0 !!! ) támogatásnak és a beépített akkumulátornak köszönhetően akár 24 órán is képes zenélni - akár a beépített TF kártyaolvasóról! Tökéletes irodákba, otthon, séta közben akár telefonkihangosításhoz is - köszönhetően a beépített mikrofonnak!
Technikai adatok:
Hangszóró: 1. 2 colos szélessávú
Kimenő teljesítmény: 2x3 W (1% THD mellett)
Frekvencia átvitel: 120 - 18 000 Hz
Bluetooth verzió: 5. 0
Bluetooth profil: A2DP 1. 3, AVRCP 1. 6, HFP 1. 7
Beépített mikrofon érzékenysége: 36 dB
Beépített micro TF kártya olvasó: max 4GB (FAT16/32)
Lejátszható formátumok: MP3, WAV
Beépített akkumulátor: 3. 7V 800mAh lítium polimer
Töltés: micro USB csatlakozón keresztül (DC 5V 500mA)
Működési idő egy feltöltéssel: 24 óra (60% hangerőn), 10 óra (100% hangerőn)
Szín: fekete tükröződésmentes szilikon
Méretek: 200 x 246 x 87 mm
Súly: 255g
Zenei társ
Zenehallgatás házimunka közben, otthoni-irodában munka közben, vagy akár egy szállodában: ki ne akarná mindezt? A mozgásban lévő emberek ezidáig fejhallgatót használtak, melyek teljesen megszűntetik . a környezeti zajokat, így sok mindenről lemaradnak, hisz nem lehet hallani, ha csengetnek, épp a gyermekük hívja, vagy a konyhai készülékek épp jelez valamit!
A Mac Audio PrivatEar ideális megoldást kínál. Mobil hangszóróként a maximális hordozhatóság előnyeit ötvözi a szükséges akusztikai átláthatósággal. Az elegáns szilikonház tökéletesen illeszkedik a vállak alakjához, és burkoló sztereó hangot biztosít, anélkül, hogy teljesen elkülönítené Önt a környező környezettől. Két hangszóró biztosítja az audio alapot, és a zárt házban található passzív hangszóró további basszust generál, amit nem csak hallani, hanem érezni is tud. A kialakítás biztosítja, hogy a hangot olyan módon továbbítsák, hogy élvezze a zenét, míg a körülötted lévő emberek csak annyit hallanak, amennyi még nem zavaró. Ez hozza létre saját személyes hangterét.
Tökéletes TV-hang
A PrivatEar is ideális társ az esti TV-élvezetekhez, mivel lehetővé teszi, hogy a filmet nézése mások zavarása nélkü történjen. Olyan hangerőn hallgathatja, amely ideális a saját ízlésének, míg másokat a házban / apartmanban nem zavar vele. A legjobb hangminőséget és kiemelkedő beszédérthetőséget kapja, miközben mindent meghall, ami körülötte történik! Természetesen ez akkor is érvényes, ha szobából szobára jár. Ha a TV-készüléke beépített Bluetooth-adóval van felszerelve, a PrivatEar egyszerűen párosítja magát vele; minden más esetben egy további külső adó lehetővé teszi, hogy bármilyen TV-t csatlakoztasson a sztereó "nyak" hangszórójához.
Tartós - akár 24 órás lejátszás
A házimunka és az irodai feladatok tökéletes kiegészítője, akár zenét, rádiót, akár podcastokat hallgat. Ellentétben a fejhallgatóval, a PrivatEar nem válik bosszantóvá az intenzív használat után - sem akusztikus, sem kényelmi szempontból. A rugalmas szilikon felület kényelmes és jó csúszásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Az akkumulátor élettartama valóban maratoni kapacitással bír, hisz a maximális hangerő 60% -ánál a PrivatEar legfeljebb 24 órán keresztül működik; teljes hangerőn pedig legfeljebb 10 óráig tart. Ezután pedig at akkumulátor teljes feltöltése csak 150 percig tart.
Kiállított darab, a külső borítása egy helyen megrepedt, 1 hét jótállással

Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2020-04-17 11:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése