2020. március 31., kedd

Korok és erkölcsök - Szerelmi erkölcsök az ókortól - Jelenlegi ára: 1 620 Ft

Korok és erkölcsök - Szerelmi erkölcsök az ókortól napjainkig - Dufour, Pierre
Ebben a ragyogóan olvasmányos erkölcstörténetben minden benne van: korok és erkölcsök; történelem és kultúrtörténet; egy szebb sorsra érdemes világ, melyet az ember taszít romlásba vágyaival, ösztöneivel és bűnre való hajlamával. Olyan személyekről olvashatunk e könyvben, akik a történelem márványtáblájára írták fel nevüket jó vagy rossz cselekedeteikkel, halhatatlan műveikkel, iskolaalapító gondolataikkal: antik filozófusokról, írókról, költőkről, bölcselőkről; uralkodó dinasztiákról; kegyencekről, akik a hatalom hátterében meghúzódva alakították a történelmet.
Nemes céllal született e könyv, mely ajándék a jó szándékú olvasónak, akár érdekességet, akár történelmi hűséges keres sorai közt. Papirusztekercsek, márványtáblákon őrzött üzenetek, gondolattöredékek, kódexek és krónikák lapjai tanúskodnak történeteinek igazáról, és szavahihető erkölcstörténeti vagy kultúrhistóriai források tanúsítják, hogy elszomorító statisztikái nagyon is valóságosak. Irodalmi szemelvényei (olvasmányos levelei, napló, vers- és színműrészletei) lenyűgözőek és üdítőek, méltán emelik e komoly történelmi munkát irodalmi rangra.
Sorozatcím:: A papirusz titkai
Fordítók: Gáspár István
Borító tervezők: Deák Kázmér
Kiadó: Kassák Könyv és Lapkiadó
Kiadás éve: 1999
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Szegedi Kossuth Nyomda KFT.
ISBN: 9639100269
Kötés típusa:: fűzött nyl kötés kiadói borítóban
Terjedelem: 270 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 60kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! #$#$#$#$#$#$#$#$
[(**70082683**)]

Jelenlegi ára: 1 620 Ft
Az aukció vége: 2020-04-13 14:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése