2022. március 3., csütörtök

Wonderberry-csodabogyó /10mag./ NÖV.-342 - Jelenlegi ára: 250 Ft


 
"Solanum retroflexum "
Kicsi, sötét lila gyümölcs nagyon hasonló a rendkívül mérgező nadragulya. Az érett gyümölcs íze nem túl soknak, de ha cukorral főzve, egy kellemes bogyó íze általában használt aroma a piték és desszertek.
 Wonderberry vagy Sunberry, egy történelmi örökség termő cserje. Mindkettő közös neve is használják néha mérgező európai fekete csucsor (S. nigrum) néhány helyen, különösen ott, ahol az utóbbi faj került bevezetésre, így ügyelni kell arra, hogy megkülönböztesse őket. Ez néha Huckleberry kert, hanem, hogy a megfelelően utal, hogy a S. scabrum leírt Philip Miller .
Mint a régi tudományos neve, hogy még mindig gyakran, Solanum × burbankii azt jelzi, hogy a hibrid eredetű. Az üzem tenyésztették Luther Burbank a korai 1900-as évek, és egy hibrid S. villosum és S. guineense .
A növények kompakt, jellemzően növekszik a magassága 12 "-24", és esetleg gyümölcsöt méretben kisebb, mint 4 ". A növény apró, sötétkék-lila gyümölcsök, amelyek nyájas ízű, gyakran kombinálják cukor desszert. Zöld (éretlen) gyümölcs mérgező.
A Wonderberry cserje egy rendkívül könnyen termeszthető növény, amely nőtt hasonlóan paradicsom . Magok vetik a nyáron teljesen vagy részben napot. Fruit várható 75 napon belül.
Szedés wonderberrys teljesen eltér más szedés bogyók. Ha fogja az egyes bogyó és húzza, akkor valószínűleg a végén látszódhat bogyó belsőségek egész ujját. Ehelyett, akkor óvatosan forgassa a bogyók ujjaival, és akkor jöjjön le a szárat és ősszel a kezedbe. Tegyen egy edényt a klaszter és a bogyók könnyen csepp, ahogy roll őket. Lesz még zöld bogyók legtöbb klaszterek. Ezek nem jön le, ha roll őket, és meg kell hagyni, hogy a növény érnek.
Leírás: Nagyon kis bokor, általában egyre csak 12-24. "Az wonderberry tud gyümölcsöt csak 3-4" magas.
Terep: Nem fagy szívós. Nő, mint egy éves. Sunset zónák: Minden zóna USDA: Minden zóna
Növekvő Környezet: A növények rendkívül könnyen termeszthető és gondozása hasonló a paradicsom, kivéve, hogy wonderberries általában kevésbé válogatós hőmérséklet és a víz, és általában gyümölcs sokkal gyorsabb. Lehet termesztik teljes vagy részleges nap szabadban, vagy egy napos ablakban. Vessük el a magokat közvetlenül a földbe nyáron, vagy indítsa el benne. Csírázás a legjobb, ha a talaj hőmérséklete felett 70F. Tartsa a talaj nedves és repot igény szerint történik, wonderberry növényeket kell kevés figyelmet virág és gyümölcs. Lásd még: kerti áfonya.
Szaporítás: a magot. Május gyümölcs mindössze 2-3 hónap.
Felhasználás: Főtt használható aroma különféle desszertek. Az éretlen (zöld) bogyók mérgezőek.
 
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
 
 
 
  
 
1 ADAG 10 MAGOT TARTALMAZ!
  
 
                                                                             


Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2022-03-04 01:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése