2021. december 5., vasárnap

Ritkaság!Gyönyörű Retro Seiko Melodic Alarm utazó óra az 1970-es évekből saját dobozzal. - Jelenlegi ára: 17 500 Ft


 
A Seiko története 1881-ben kezdodött Kintaro Hattori órakereskedésével. A cég 1892-ben már saját órát gyártott, majd 1924-ben vezette be a Seiko márkanevet.
A Seiko egy több jelentésű japán szó, jelentése lehet: tökéletes, perc és siker. Ezek a jelentések önmagukban kifejezik az alapító törekvéseit a kiválóság felé.
A Seiko nevéhez több száz szabadalom fűződik, amely forradalmasította az óragyártás világát, ám egyik sem akkora jelentőségű, mint az 1969-ben bemutatott kvarc karóra. Emellett többek között olyan korszakalkotó újításokkal jelent meg, mint a kinetikus kvarc karóra, a testhővel hajtott karóra, valamint a Spring Drive rendszer, amely egy új kategóriát teremtett a mechanikus és kvarc szerkezek mellett.
A Seiko technikai fejlesztéseinek mindenkori fő vezérlő elve, hogy az órák a lehető legnagyobb összhangban legyenek viselőikkel, és hogy harmonikusan működő funkcióik által nyugalmat és elégedettséget biztosítsanak használóik számára.
A Seiko számos sportverseny hivatalos időmérője, sőt, még a Hollywood-i filmvásznakon is megjelent több ízben.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló gyönyörű  Retro Seiko Melodic Alarm utazó óra kb az 1970-es évekből saját dobozzal és bőr tokkal.
Ritka kihagyhatatlan gyűjtői darab! Méretei : Hossz 11cm szél: 4, 8 cm
Teszi dolgát  működik minden része . Hozzá saját bőr tok és doboza. Igazi gyűjteményi darab de hordásra sem utolsó  ez a gyönyörű Seiko  óra. A képek magukért beszélnek. Óráimnál tok polírozás krómozás ródiumozás aranyozás mutatók foszforozása 7 munkanapon belül megoldható.
Pontosság, járástartalék, megbízhatoság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "; felhasználó további termékei"; -re kattintva!
Posta: 1100 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 17 500 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 00:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése