2021. szeptember 29., szerda

Lilás indigókék, muszlin hatású csini női felső M-L (3) - Jelenlegi ára: 500 Ft


Jelen aukció tárgya a képeken látható muszlin hatású nyári felső. Csinos, különleges darab, anyaga nem rugalmas. A színe az indigókék és a lila közé tehető, sajnos a fotót egyszerűen nem tudtam jól eltalálni, a képen látható színtől lilásabb, szép élénk. Áttetsző darab!
 
Állapota: hibátlan, újszerű.  
Mérete: nincs benne, de szerintem M-L-re jó. Lezser, bő fazon.
Fontos infók vásárlás előtt:
- A ruháim többsége rugalmas anyagú, kényelmes, a beleírt mérettől nagyobb méretre is jó, de akad köztük kevésbé rugalmas anyagú is.
- Termékeim nem bálás ruhák, saját, illetve rokonaim megunt, vagy méretbeli probléma miatt nem/alig hordott ruhái. Többségük keveset használt, újszerű állapotú (új és használtabb is akad köztük), de még a gondos áttekintés ellenére is előfordulhat apróbb folt, varrásbomlás, pici lyuk, amely elkerülte a figyelmemet.
- Használhatatlan ruhákat nem hirdetek.
- Színek a képen a vaku és a fényviszonyok miatt minimálisan eltérhetnek az eredetitől, ahol nagyon eltér, ott jelzem.
Személyes átadást nem tudom megoldani.  Postázás a vételár + postaköltség előre utalását követően történik kizárólag a terméklapon megadott szállítási módokon, a munkaidőm miatt hetente 1 alkalommal, szerdánként (amennyiben előző nap banki zárásig megjön az utalás).
 Utánvéttel és foxposttal nem postázok. Az utaláshoz szükséges adatokat a vásárlást követően küldöm. Amennyiben több terméket vásárolt, kérem várja meg, amíg jelentkezem, hogy meg tudjam adni a pontos postaköltséget.
Munkám jellege miatt telefonon nem vagyok elérhető, ezért vásárlást követően a kapcsolattartás kizárólag E-MAIL-ben lehetséges. Igyekszek hamar megválaszolni minden kérdést, de kérem legyen türelemmel.  
Sem ruhákat, sem más terméket vissza nem vásárolok.
A fizetés rendezésére max.  2 hetet tudok várni, utána a megfelelő értékelés mellett újraindítom a terméket. Kérem, csak akkor vegye meg a terméket, ha mindezzel egyetért, és ennyi idő alatt le tudjuk rendezni az adásvételt.
Köszönöm : )


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-09-30 09:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése