2021. június 30., szerda

Artemis B3-3 Alsókaros légpuska 4.5 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az Artemis B3-as egy modern kivitelezésű, merevcsövő légpuska, melynek tervezésénél a pontosság játszotta a legfontosabb tényezőt, így elengedhetetlen volt, hogy a cső ne mozogjon, még holtjátéka se lehessen a fegyver töltésekor. A puska alsókaros működésű, tehát a cső alatt található kart törjük le, ezzel húzzuk fel a fegyver belsejében lévő rugót, majd a töltényűrbe helyezzük a lövedéket, a kar visszacsukása után ez a kamra is bezuárul, a 100%-os tömítés érdekében.
A fegyver anyaga acél, tokozása minőségi katonai polimerből készült, ami ellenáll a környezeti behatásoknak, és a fegyver belső rezgéseit is hatékonyan nyeli el. Csöve teljes huzagolást kapott, a maximális lőtáv érdekében, hatásos lőtávja 20-25 méter.
A hátsó irányzék állítható függőlegesen és vízszintesen is, így a lövész tökéletesen pontos eszközt használhat. Az első irányzékot fénygyűjtő szálakkal látták el, így sokkal könnyebben kivehető a célgömb, mint a korábbi hagyományos légfegyvereknél. Felső részén 11mm-es dovetail sínt találunk, melyre bármilyen szabadon választott optika felerősíthető. (távcső, red-dot, lézeres irányzék)
A fegyver súlya a polimer tokozásnak köszönhetően kisebb, mint a hasonló fa tokozású fegyvereké, így akár ifjúsági lövészetre is alkalmas lehet!
Hobbi célra, mindennapi használatra, patkányozásra is kiváló fegyver!
- Súly: 3200g
- Hossz: 1020mm
- Csőhossz: 400mm
- Működés: Rugós
- Töltés: Alsókaros
- Irányzékok: állíthatóak
- 1mm-es szereléksín
- Teljes huzagolt cső
- Tokozás: Polimer
- Gyártó: Artemis


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 11:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése