2021. április 29., csütörtök

Futott külföldi tájak-városok - Havirov - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képen látható állapotban!
Licitálási feltételek:
Kérem, hogy csak az licitáljon, aki az alábbi feltételeket hajlandó elfogadni (visszamenőleg nem fogadok el reklamációt és a kötözködésért azonnal negatívval reagálok)
Külfölre nem postázok! Személyesen nem adok át terméket!
Kapcsolat tartás kizárólag e-mailban, mert a telefonon elhangzottak letagadhatók és trágárkodásra adnak alkalmat.
5 napon belül kérem a kapcsolatot felvenni és az utalást újabb 5 napon belül kérem rendezni! Az aktív licitre várás természetes, de ha Ön új termék feltöltésére vár, azt kérem jelezze, mert ha kifut a hallgatása miatt az 5 napos határidőből elveszítheti az addig megnyert tételeit is!
Fizetési mód: kizárólag átutalás! Banki vagy postai befizetést nem fogadok el(A bank kizárólag budapesti, ezért csak fővárosiak tudnának befizetni, de a magas díjtétel miatt nem vállalható)
Postázás vagy ajánlva, vagy sima elsőbbséggel saját felelősségre( A Magyar Postáért nem tudok felelőséget vállalni és ha valaki ezért reklamál, tiltólistára kerül megfelelő értékeléssel)
Kérem a mindenkori nyertest, hogy a vásárlási értesítőt figyelmesen olvassa el, mert mindenben az abban foglaltak szerint járok el!!
Bár a feltételek első pillantásra szigorúnak tűnnek, de normál ügymenet esetén természetesek! Senkit nem szeretnék velük megsérteni, de betartásukat  tisztelettel elvárom!
Jó és eredményes licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 13:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése