2021. március 31., szerda

Utazás Jézus földjére - Waters, Id. Alyce L., Mars - Jelenlegi ára: 400 Ft

Utazás Jézus földjére - Waters, Id. Alyce L., Marsh, Kathleen A.
Jézus Izrael földjén, a Szentföldön született és élt. A világ keresztény, mohamedán és zsidó hívei által tisztelt föld gazdag szellemi és történelmi utazást kínál. Emellett Izrael sivatagjaival, hegyeivel és termékeny földjével a természeti szépségek országa is. Minderről képet kaphatunk az Utazás Jézus földjére című műből. Utazzunk Galilea területére, egy Názáret nevű kis faluba, ahol Mária és József élt! Innen indult Jézus élete, s itt a kereszténység igazi bölcsője is. Kövessük a szent családot Betlehembe, Dávid király szülőhelyére! Látogassuk meg Galilea helyszíneit, ahol a gyermek Jézus játszadozhatott! Az ifjú Jézus számára csodálatos élmény lehetett Jeruzsálem városa, ahol később tanításainak és prédikációinak nagy részét tartotta. Heródes templomának maradványait ma is megnézhetjük. Ebben a templomban maradt Jézus tizenkét éves korában húsvét után, amikor nem indult szüleivel együtt vissza Názáretbe. S innen űzte ki a kufárokat néhány nappal halála előtt. Jézus Izrael minden területén, Galileában, Samariában és Júdeában járt. Júdea a földkerekség egyik legforróbb, legkietlenebb helye. Ebben a sivatagban kísértette meg a sátán Jézust háromszor. Itt, a Jordán folyónál prédikált és keresztelt Keresztelő János, aki Jézust is megkeresztelte. Jézus egyik legfontosabb példázata, az irgalmas szamaritánus története egy samariai férfiról szól. Samária ma régészeti leleteit kínálja az utazónak.
Izrael gazdag történelmű és lenyűgöző szépségű ország. Ismerjük meg a jelen látnivalóit, és képzeljük el, mit láthatott az itt élő és prédikáló Jézus! Látogassuk meg szülőhelyét, Betlehemet, és lakóhelyét, Názáretet! Kövessük Jézus útját a Galileai-tengertől Jeruzsálembe, a világ egyik legszentebb helyére! Nézzük meg mindezeket és még többet is az Utazás Jézus földjére című könyvben!
Fordítók: Daisy Ágnes
Kiadó: Hajja & Fiai Kiadó
Kiadás helye: Debrecen
Nyomda: Hajja & Fiai
ISBN: 9638309156
Kötés típusa:: kemény papírkötés, kiadói borítóban
Terjedelem: 128 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 85kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**76953315**)]

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 03:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése