2021. február 28., vasárnap

Ritkaság!Szép porcelán számlapos August Reymond ARSA vak óra 1950-es évek Unitas Wehrmachtswerk - Jelenlegi ára: 29 900


August Reymond, ARSA
Auguste Reymond Több mint egy évszázada 1898 óta készít órákat. Kis manufaktúra a svájci Tramelanban. A mai napig egyedülállóan magas a kézi munka aránya. Az összeszerelés és az óratokok utópolírozásán túl még egy sor egyéb műveletet végeznek kézzel az órásmesterek az Auguste Reymondnál. A cég filozófiáját két szóval lehet kifejezni: tisztesség és kreativitás. Az óragyártás egy olyan "művészet" ahol a "műnek" meg kell felelnie a technikai és esztétikai követelményeknek is. Az órának tökéletesen kell működnie, hogy alapvető időmérő funkcióját pontosan ellássa, ugyanakkor ékszerről is beszélünk, amely érzelmi értéket hordoz
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló gyönyörű August Reymond  ARSA  vakóra   minőségi Unitas Wehrmachtswerk szerkezettel kb az 1950-es évekől szép hozzá való régi de új állapotú bőr szíjjal.
Nagyon ritkán előforduló darab. A gomb megnyomására a lünetta kinyilik és letapintható az idő . Minőségi Unitas Wehrmachtswerk szerkezettel szerelve.
(swiss made)
Ritka kihagyhatatlan gyűjtői darab!
Mérete : 35 mm korona nélkül.
Szép  porcelán számlap szép eredeti mutatókkal. Szép tok acél hátlappal. Szerkezete  teszi dolgát  működik.. Hozzá szép bőr szíj . Igazi gyűjteményi darab de hordásra sem utolsó  ez a gyönyörű ARSA óra. A képek magukért beszélnek. Mérete : 35 mm korona nélkül.
Óráimnál tok polírozás krómozás ródiumozás aranyozás mutatók foszforozása 7 munkanapon belül megoldható.
Pontosság, járástartalék, megbízhatoság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "; felhasználó további termékei"; -re kattintva!
Posta: 900 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 22:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése