2020. december 30., szerda

Personal Pedi lábápoló sarokreszelő - Jelenlegi ára: 2 280 Ft

Personal Pedi - lábápolás könnyedén
pedikűrszalon az Ön otthonában
hatékonyan tüntetheti el a száraz bőrkeményedést
használata rendkívül egyszerű
akár 2500 fordulat percenként
vízálló kialakítású
Kellemetlenül érzi magát a lábán éktelenkedő bőrkeményedések miatt? Hiába próbálkozik reszelőkkel és csiszolókkal, elmarad a kívánt eredmény?
Itt a különleges Personal Pedi, mellyel otthonát profi pedikűrszalonná alakíthatja. Ezt a fantasztikus készüléket az elhalt bőrréteg gyors eltávolítására fejlesztették ki.
Hogyan működik a páratlan Personal Pedi?
A rotáló mikroreszelő fej hatékonyan tűntetheti el a száraz, repedezett bőrkeményedést, hogy lábát ezentúl könnyedén ápolhassa. Majd cserélje le a fejet a bőr finomra csiszolásához, hogy Ön is mesésen puha lábfejjel büszkélkedhessen. Használat után pedig egyszerűen csak öblítse le a csiszolófejet. Haladjon a lábujjakon kialakult bőrkeményedésektől a talpon át egészen a sarkon található vastag, repedezett. Puha lábfej, akár percek alatt. A különbség szemmel látható!
Akár 2500 fordulat percenként!
Varázsolja lábát selymesen puhává. A Personal Pedi használata olyan, akár egy lábmasszázs. A titok nyitja a mikroreszelő fej akár 2. 500 percenkénti fordulatszámú ereje. Így könnyedén távolíthatja el a száraz, repedezett bőrrészeket, míg a csiszoló fejjel puhává kezelheti a bőrt. A Personal Pedi egy rendkívüli bőrápoló készülék, mely egyben vízálló is. Jól hallotta. Akár a tusoló alatt is használhatja. Így az eltávolított bőrmaradványokat azonnal lemoshatja.

Jelenlegi ára: 2 280 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 17:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése