2020. szeptember 24., csütörtök

10db CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD MOUTON ROTHSCHILD VÖRÖSBOR 2016 DOM PERIGNON PEZSGŐ CSERE ÉRDEKEL - Jelenlegi ára: 16

10 PALACK 
CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD MOUTON ROTHSCHILD VÖRÖSBOR   2016   DOM PERIGNON PEZSGŐ CSERE ÉRDEKEL
Márka: Baron Philippe de Rothschild
Űrtartalom: 0, 75 liter
Ország: Franciaország
Borvidék: Bordeaux
Évjárat: 2016
Szín: vörös
Szőlőfajta: Cuvée
Típus: száraz
Klasszikus, elegáns, gyümölcshangsúlyos bordeaux-i vörösbor. Intenzív gyümölcsössége nagyrészt a házasításhoz használt 80% feletti Merlot aránynak köszönhető. Illatában feketeribizli és fahéj mutatkozik. Kerek, komplex bor, gazdag gyümölcsösséggel, szederrel és pörkölési jegyekkel.
Philippe de Rothschild báró, Mouton Cadet Rouge rouge szigorúan kiválasztott borokból és szőlőből készül, amelyek Bordeaux és Cô tes fő nevei (Blaye, Bourg, Castillon, stb. ) Borpartnerektől származnak.  A Mouton Cadet-t széles körben a Bordeaux egyik legsikeresebb bormárkájának tekintik, és 1934-ben hozták létre. Ez volt az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok egyik legnagyobb márkája az 1960-as, 1970-es és 1980-as években.
A Mouton Cadet számára a legmagasabb szintű állandó minőség fenntartása érdekében Philippe de Rothschild báró innovatív beszerzési politikát hajtott végre, amely a parcellák kiválasztásán és a borászokkal folytatott partnerségen alapul.  A rendszeres, magas színvonalú ellátás biztosítása céljából 1992-ben Philippe de Rothschild báró a testreszabott előírások alapján preferenciális kapcsolatokat létesített: több mint 450 bortermelő 1500 hektár (körülbelül 3700 hektár) szőlővel gazdálkodott a régió különféle terroirjain. .  A partnerek kihasználják Philipon de Rothschild báró bortermelőinek tapasztalatait és szakértelmét, akik egész évben tanácsadják és irányítják őket, a szőlőtermesztéstől a betakarítás dátumának meghatározásáig.
A báró Philippe de Rothschild csapata által választott bordeaux-féle borneveknek egyedi terroirjuk van, amely kivételesen sokféle árnyalattal rendelkezik a mouton-kadett készítéséhez.  Az Entre-Deux-Mers mészkő talajai és a Premiè res Cô tes de Bordeaux finomító borokat készítenek, míg a Blaye környékén lévő agyag talaj telített borokat ad.  Cô tes de Bourg kavicsos talaja és az Entre-Deux-Mers déli talaja eleganciát és frissességet kölcsönöz a Cabernet szőlőnek.  A Mouton Cadet rouge klasszikus fajták keverékéből készül: Merlot (83%), Cabernet Sauvignon (10%) és Cabernet Franc (7%).  A Merlot kerekítést és érett vörös gyümölcs ízeket, Cabernet Sauvignon a fekete bogyós gyümölcsök tannikus felépítését és érzékét, valamint a Cabernet Franc eleganciáját és frissességét adja.  6-10 hónapos korú.
MAGLÓDON VEHETŐ ÁT


Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-25 03:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése