2020. július 29., szerda

Lego Star Wars 75002 AT-RT Bontatlan, Új, Igazi Különlegesség!!! - Jelenlegi ára: 24 880 Ft

Lego Star Wars 75002 AT-RT/All Terrain - Reconnaissance Transport (Mindenféle terepre való - Felderítő Szállítójármű), GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!! Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
Kedves Nézelődő! Kérem nézze meg a  LEGO  gyár által készített animációs videót, hogy alaposabban szemügyre vehesse ezt a szettet, összerakott állapotban is. A kisfilm, a fényképekre kattinva található meg.
Ajándéknak kitűnő, de mivel már rég nem kapható a boltokban, gyűjtőknek kimondottan ajánlom!!!
A 36x19x4, 5 cm-es doboz tartalmaz 222db legóelemet amikből összeépíthetünk 4db figurát (Yoda, 501st Legion Clone Trooper, Commando Droid Captain és egy Sniper Droid) is, amelyek formázott  STAR WARS  fegyverekkel vannak ellátva.
A készletből kirakhatunk egy AT-RT Birodalmi Csapatszállítót, amely a híres-hírhedt 501-es Légió bevett járműve. Ez a Légió adja a "Világok Urának", Darth Vadernek az elit osztagos Klónkatonáit, akik jellegzetes kék-fehér színű páncélban vannak.
A vezetőfülke teteje nyitott, így oda könnyen beültethető a pilóta.
Gyűjtőknek, különlegességet keresőknek kifejezetten ajánlom, már csak a bontatlan állapota miatt is.
Nagyon jól játszható és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Pompás ajándékötlet, ajánlom minden  STAR WARS  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 24 880 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 22:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése