2018. december 28., péntek

Chivas Regal 0,7 l fém díszdobozban (Evan Douglis Edition) - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Csak 18 éven felüli vásárlónak eladó, egy magyar zárjegyes, hibátlan dobozú Chivas Regal 0, 7 l-es fém díszdobozban (Evan Douglis Edition)
A Chivas Brothers legnépszerűbb whiskyfajtája. A 12 éves érlelési folyamat, valamint a több mint 30 fajta alapwhiskyből összeállított keveréknek köszönhetően méltán számít a világ legkedveltebb prémium whiskyjének.
A maláta és gabona whiskyk tökéletes harmóniájának köszönhető a telt íze, karaktere, amely a XIX század végi első készítéstől kezdve napjainkig állandó, és a mindenkori keverőmester szakértelme és kiváló érzéke a garancia az állandóságra a következő évszázadokban is.
Szín: Arany, borostyán-sárga Illat: Gazdag, a tavaszi gyümölcsök illatvilágát ötvözi a lágy édeskés nektárillattal Íz: lágy, telt alma és édes virágízek jellemzik, lágy, száraz dióízben végződik.
A Chivas Regal először kért fel neves designert limitált szériájú ünnepi díszdobozának megtervezésére: az új Chivas Regal Limited Edition  díszdoboz a többszörösen díjazott Evan Douglis New York-i építész és formatervező munkáját dicséri. A Chivas új útra lépett a neves designer által tervezett, a whiskyk között párját ritkítóan igényes és különleges megjelenésű díszdobozzal: célja nem titkoltan az, hogy megszólítsa a fiatal és lendületes generáció azon tagjait, akik életszemléletükben és életmódjukban is követik a modern kor értékeit.  
A New Yorkban élő és dolgozó – már számos építészeti és formatervezői díjat nyert – Evan Douglis és a Chivas Regal együttműködése révén megszületett új díszdoboz már megjelenésében tükrözi azt a részletgazdagságot és kifinomultságot, ami a 12 éves whisky ízében is fellelhető. Az Evan Douglis által tervezett dobozon látható formák, motívumok leképezik azon üzeneteket, amelyeket a Chivas értékként fogalmaz meg fogyasztóinak: stílusos és kifinomult, kortárs és modern, férfias és minden részletében gazdag.
Elsősorban személyes átvétellel vagy postázom is banki előreutalás után.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2019-01-18 14:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése