2018. június 22., péntek

Parrot by Starck Zikmu aktív,vezeték nélküli, felső kategóriás Bluetooth hangfalpár.Gyönyörű hangzás - Jelenlegi ára: 33

Eladó a képeken látható Parrot By Starck Zikmu márkájú aktív, vezeték nélküli Bluetooth, Aux(RCA), WIFI, dokkolós hangfalpár különlegesség!
Elképesztően szépen szól, igényes tartalmas mélyhangokkal részletes, kellemes közép és magas hangokkal. Bluetooth eszközökről és RCA aux bemenetről lehet zenét hallgatni.
A két hangfalt nem kell semmilyen vezetékkel összekötni, rádiójelen adják veszik egymás közt a jelet. Az aljába van beépítve mindkettőnek 1-1 mélysugárzó. A közép magas sugárzó hangszóró négyzet alakú. Elöl és hátul is van egy benne. Érdemes a gyártó honlapján utána olvasni.
Külföldön 170-240 ezer Ft között van/volt az ára!
Távirányítója nincs meg, de tökéletesen használható a hangfalon lévő gombokkal.   
Karcok esztétikai hibák vannak rajta, az egyik mélynyomó porvédőjén horpadás van, de hibátlanul szól, a táp kábelek amelyek vannak hozzá nem egyforma hosszúak, de ezek miatt a hiányosságok miatt olcsón adom.
Olyannak ajánlom aki különleges megoldást keres Tablet PC, okos telefon, vagy egyéb eszközének a kihangosításához és mindezek mellé nagyon fontos, hogy igényesen szóljon!
Az ár természetesen a 2db darabra párban értendő!
Hozzám már ebben a működőképes állapotban került, előéletéről nem tudok semmit.
Esztétikailag a képek szerinti állapotban van.
Karcok vannak rajta!
Több termékem egyszerre történő vásárlása esetén akár a postaköltséget teljesen átvállalom.
Nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi ár engedményeket tudok adni az adott termékek árából! Leütés előtt a vaterán a kedvezménnyel kapcsolatban egyeztetés szükséges. Egyeztetés nélkül leütött termékekre nem tudok utólag kedvezményt biztosítani.
Tekintse meg többi termékeimet is hátha talál még valamit!
Kérem csak az licitáljon aki a terméket ki is fizeti az aukció lejárta után, 1 héten belül!

Jelenlegi ára: 33 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 18:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése