2018. március 27., kedd

Féláron! Comsafe típusú digitális széf safe trezor bútorszéf hotelszéf - Jelenlegi ára: 15 500 Ft


A licit tárgya:  széf
Féláron!!! új ára 99. 99 Euro (30. 000 Ft) volt!!!
Édesapám hagyatékából való. Egyik karácsonyra kapta, tőlünk, ebben tartotta a pénzét, óráit, ékszereket, stb...
Kiválóan alkalmas otthoni bútorszéfnek, hotelszéfnek. Az alja és a hátlapja 4-4 csavarral rögzíthető.
Német nyelvű használati utasítást küldök hozzá, de a neten megtalálható a magyar is. Megvásárlása esetén küldöm hozzá mesterkódot (amivel az elfelejtett kód esetén nyitható, de ez is megváltoztatható, sőt ajánlatos is! ). A 3-8 számjegyű nyitókódot magunk generálhatjuk, tetszőleges alkalommal, bármikor megváltoztathatjuk az 5. képen látható piros gomb segítségével, de csak akkor, ha az ajtó nyitva van.
Leírása:
trezortest 2 mm vastag
ajtólap 4 mm-es acél
elektronikus számkombinációs zár 100 000 000 kódvariációval
3-8 számjegyű kód
vezérkódos vésznyitási lehetőség
4 db 1, 5V AA elemmel működik alul hátul
alul és hátul 4-4 furat a rögzítéshez
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: vadonatúj Jacques Lemans golf karóra, Tompa Mihály fehér herendi porcelán mellszobor, ipari mágnesek, 3, 5 mm-es neoprén melles horgásznadrág, 2 db Nevis horgászbot tartó zsák, Hydrosana méregtelenítő lábfürdő, karaván visszapillantó tükör, robusztus álló fa fogas, gurulós bőrönd, autóba való kutyarács, parkolásgátló vagy parkolóőr, egy 200 l-es kerti zárható műanyag, görgős tároló doboz, Black&Decker barkácsasztal, egy német gyártmányú T. I. P. 125-ös kettősköszörű, egy Black&Decker HD1000 1. 200 W kézi körfűrész, E. A. Albert & co fekete antik pianínó, Ryobi RPT400 teleszkópos és egy Black&Decker "normál" 400 W-os elektromos sövénynyíró, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van egy csomó hasznos termékem is, nézd meg azokat is! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2018-04-17 00:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése