2018. január 26., péntek

Umarex chiefs special m36 smith and wesson gázpisztoly - Jelenlegi ára: 34 999 Ft

Umarex chiefs special újszerű állapotban.
Néhány éve vettem, kb 1 tár gázpatront lőttem ki vele. Német gyártmány, a legtöbb gázpisztollyal ellentétben nyomásos öntéssel készült, így még rendszeres használat mellett is hibátlan marad, bár nem tudom igazán elképzelni, mire is lehetne rendszeresen használni egy gázpisztolyt.  
Amikor vettem, a fő szempont a kis méret, kis súly, könnyű hordozhatóság, megbizható működés és tartós szerkezet volt. Mindezeknek maradéktalanul eleget is tett. A mozgó, illetve erőhatásnak kitett alkatrészek kivétel nélkül acélból készültek, de így is könnyebb fél kilónál, betárazva. 5 patron van a tárban, és egy teljes dobozzal van még hozzá, van egy tisztítópálca, gumigolyó vagy rakétalövő toldat, doboz, meg valahol a többi papír között az mkh kártyája. A minősége nagyságrendekkel jobb, mint a legtöbb gázpisztolyé.
Postázni nem tudom, se futárral küldeni, mivel ha jól tudom, ez jogilag nem megengedett.
A mostanában szerzett számos negatív tapasztalat miatt kénytelen vagyok megjegyezni, hogy minimum 30 pozitív értékelés alatti emberek licitjeit nem áll módomban elfogadni, mivel az esetek 99%-ban valami nyűgjük támad licitálás után, elérhetetlenné válnak, csak a probléma van velük. Nincs türelmem ilyen emberekkel szenvedni, illetve feleslegesen szórni a pénzt a hirdetések újraindítására, kiemelésekkel együtt természetesen. Köszönöm a megértést.


Jelenlegi ára: 34 999 Ft
Az aukció vége: 2018-02-16 16:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése