2017. július 29., szombat

Crosman Armada PCP légpuska, cal 5.5 mm - Jelenlegi ára: 345 990 Ft

A Crosman Armada egy igazi különlegesség a PCP légfegyverek között! A katonai megjelenésű légpuska a korábban már nagy sikert aratott Marauder alapjaira épül, mely külsejében azonban teljesen megújult és modern köntösbe öltözött. A fegyver kialakítása leginkább egy taktikai jellegű, mesterlövész fegyverre emlékeztet. Erre utal a kihúzható válltámasza és a pisztoly markolata is, melyek az AR-15-ös karabélyra emlékeztetnek. A puska azonban nem csak külsejében mesterlövész fegyver, teljesítménye és lőtávolsága is rendkívül meggyőző. Akár 100 méterre is képes pontos lövés leadására! Ezzel a teljesítménnyel csak kevesen vehetik fel a versenyt.
A Crosman Armadával a lövészet valódi élménnyé válik, mely garantáltan minden lövész arcára mosolyt csal. A gondos tervezésnek köszönhetően a puska a legkülönfélébb felhasználói igénynek is megfelel, melyeket a mai modern légfegyverekkel szemben támasztanak. Így például bolt-action rendszerű felhúzómechanizmusa átfordítható, mely azért lényeges, mert a puskát jobb, - és balkezes lövők is használni tudják. Csöve szűkített, ún. choke-os kialakítású, ami nagy távolságon is kiváló pontosságot ad a fegyvernek. A tervezőknek a lövés hangerejének csökkentésére is volt gondjuk. A csövet teljes hosszában leburkoló csőköpeny nagy hatásfokkal csökkenti a lövés hangerejét, mely a Crosman mérései alapján 65-70 decibel között van, ami gyakorlatilag megfelel az emberi beszéd hangerejének.
Az Armada tokozása - ahogy a korszerű lövészfegyvereknek is - műanyagból készült, mely kedvezően hat a fegyver súlyára. Kialakításánál arra is törekedtek, hogy puskát a legkülönfélébb kiegészítőkkel lehessen felszerelni. Ennek megfelelően az Armada felső síkján szinte a teljes hosszon 22 mm-es szereléksínt alakítottak ki, de mindkét oldalán és alul is találunk rajta további szereléksíneket is. Ha egy vérbeli mesterlövész fegyverre vágyik és szeretné kipróbálni az egy lövés-egy találat élményét, akkor a Crosman Armada az Ön fegyvere! Maradjon láthatatlan, legyen Ön is Lopakodó!
A Crosman Armada légpuska tulajdonságai:
Kaliber: 5, 5 mm
Működés: PCP (dual működésű, sűrített levegővel és CO2-vel is)
Csőtorkolati sebesség: 350 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség: 120 m/s (magyar előírás szerint)
Töltőnyomás: 200 bar
Csőhossz: 508 mm
Teljes hossz: 1087 mm
Tömeg: 3310 g
Tárkapacitás: 10 db
Irányzékok: nyílt irányzék nélkül, 4-16x56 Centerpoint távcsővel
Távcsőszerelék: 22 mm
Pofadék: állítható magasságú
Biztosítás: manuális
Kompatibilis a Mil-Spec AR-15 tusokkal és markolatokkal
Integrált rezonancia elnyelő rendszer
Tartozék bipoddal
Gyártó: Crosman USA


Jelenlegi ára: 345 990 Ft
Az aukció vége: 2017-08-19 11:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése