2017. június 28., szerda

Sennheiser MM55i (Iphone) mikrofonos fülhallgató tokkal - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képeken látható Sennheiser MM55i  fülhallgató a minőségi zene kedvelőinek.  A képeken látható tartozékokkal és állapotban. Minden funkciója működik .
A Sennheiser MM 55i használatával teljes körűen vezérelheted IOS eszközeidet felhasználóként maximálisan ki tudod használni okostelefonod és tableted funkcióit és audio képességeit.
A mikrofonnal rendelkező, kábelbe épített távszabályzó 3 intelligens gombjának használatával kényelmesen szabályozhatod a hangerőt, vezérelheted a lejátszó funkcióit, illetve telefonod érintése nélkül kezelheted a telefonhívásokat is.  
A csúcskategóriás dinamikus hangszóróknak köszönhetően a zene igazi hangsúlyt kap, miközben a hallójáratba dugható kialakítás és az egyedi füldugók tökéletes illeszkedésről gondoskodnak és kiváló sztereó hangzás biztosítása mellett, hatékonyan csillapítják a környező zajt.
Az MM 55i modell kétféle színben kapható: fekete és fehér.  
Tökéletesen illeszkedik IOS készülékedhez –  
Zenevezérlés a IOS készüléken – a kábelbe épített távszabályzó használatával egyszerűen indíthatod el, illetve szüneteltetheted a zenelejátszást.
Egyszerű hívásvezérlés a IOS készüléken – beépített mikrofonnal rendelkező, kábelbe épített távszabályzó könnyíti meg a hívások fogadását/befejezését.
Hangerő-szabályzás a IOS készüléken – változtasd a hangerőt a kábelbe épített szabályzó segítségével.
Hatékony zajcsillapítás – hallójáratba dugható konstrukció, a hatékony passzív zajcsillapítás jegyében
A Iphone készülékedhez méltó hangzás – a csúcskategóriás dinamikus hangszórók basszusban gazdag, Sennheiser minőségű sztereó hangzást kölcsönöznek készülékednek.
Kényelmes, személyre szabott illeszkedés – a 3-féle méretű (S/M/L) tartozék fülguminak köszönhetően.
A termék teljesen eredeti nem hamisítvány, ezért a termékre egy hét garanciát vállalok mely mind az eredetiségére, mint az állapotára, működésére értendő.
A termékkel kapcsolatban minden értelmes korrekt ajánlatot meghallgatok. Több termék vásárlása esetén garantált kedvezményt biztosítok .
Ingyenes szállítás az ország egész területére!!!!
Kérem tekintse meg további aukcióimat.
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=fulesmatyi&ob=2

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-02 20:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése