2016. május 29., vasárnap

LG Tone Pro HBS-750 Bluetooth Stereo Headset Új - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

LG Tone Pro Bloetooth Stereo Headset, Új fekete színben, dobozában eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető 10. 990ft-ért !
Tervezésének köszönhetően tökéletesen simul nyakához, mivel a készülék formája természetes módon követi az emberi nyak vonalát. A készülék ultra-könnyű, ami még kényelmesebbé teszi viselését.  
Az egyedi formatervezés globális elismerésben részesült, elnyerve a 2014-es Reddot Design Award díját.  
A rejtett gombok hibátlanul sima körvonalat adnak az eszköznek, amely a minimalista stílus esszenciáját testesíti meg. Természetesen valamennyi szükséges gomb könnyen megtalálható anélkül, hogy megtörné a tökéletes formát.  
A rezgőmód funkció segítségével a vibráló jelzés egyetlen gomb megnyomásával aktiválható vagy kikapcsolható.  
Az LG Bluetooth Stereo Headset az aptX(R) technológia segítségével garantálja az audio tartalmak tökéletes B! luetooth-os közvetítését. Emellett pedig egy zenei CD hangminőségét nyújtja. Élvezze a zenét azonnal és tisztán.  
Az aptX(R) funkció automatikusan aktív állapotban van, mindaddig, amíg a kapcsolódó eszköz támogatja a technológiát.  
A VoLTE/HD Voice technológiának köszönhetően az eszköz tisztább hangokat nyújt, és a felhasználók sokkal jobb minőségben folytathatják le telefonbeszélgetéseiket.  
Eszköz és hálózat függvényében.  
A rezgő hívásjelzés funkció a bejövő hívást egyszerűen, vibrálással jelzi, amely a hangerőcsökkentés gomb lenyomásával könnyen kikapcsolható.  
Emellett a funkció akkor is jelez, ha a párosított eszközök 10 méternél távolabb kerülnek egymástól, ami a headset és a telefon közti kapcsolat megszakadásához vezethet.  
Ez a különösen nagy kényelmet nyújtó funkció hangüzenetben ad tájékoztatást a felhasználónak a Bluetoo! th kapcsolat minőségéről, az akkumulátor töltöttségi ! szintjéről, és az eszköz kapcsolódásának állapotáról.  
Az LG Bluetooth Stereo Headset támogatja az SMS hangos beolvasását az Androidos készülékeken. Keresse az "LG BT Reader" alkalmazást a Google Play-en és telepítse készülékére.  
Az LG BT Reader alkalmazás letöltésével telefonja képessé válik a beérkező üzenetek azonnali, hangos beolvasására. Ez különösen akkor jelent kényelmes megoldást, ha éppen zenét hallgat vagy filmet néz okostelefonján.  
A funkció eléréséhez a BT Reader Applikáció letöltése szükséges, amely csak androidos telefonra érhető el.  

Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-18 20:04 . LG Tone Pro HBS-750 Bluetooth Stereo Headset Új - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése